Webteksten laten schrijven

Snak je naar onweerstaanbare webteksten die werken? Schrijf ik, helder en overtuigend. Voor organisaties met ambitie.

Genoeg! Doe mij een offerte Lees meer

Iedereen kan schrijven. Mooie volzinnen. Punten op de i en klaar. Even op je website knallen en laat de klanten maar komen. Maar wat als ze niet komen? Dít kan ook: je worstelt al weken. Tikt drie woorden, haalt er twee weer weg. Of alledrie. Wat wil je vertellen? En aan wie? Je hoofd zit te vol. De ideeën buitelen over elkaar. En nu? Geen man overboord. Je hebt mij. 

Niet dat ik het eventjes uit de mouw schud.

Tekstschrijven is zweten geblazen. Tenminste, als je het écht goed wilt doen. Beter wilt zijn dan de rest. Méér wilt opvallen dan je concurrenten. En beter wilt zijn dan die irritante startup die jou al aardig in de weg zit.

Hoe goed ken jij bijvoorbeeld je doelgroep? Hoe zorg je dat jouw website goed wordt gevonden? En als ze bij bosjes op je website komen, doen ze dan eigenlijk wel wat jij wilt? Contact opnemen? Een e-book of whitepaper downloaden? Zich inschrijven voor jouw nieuwsbrief. Of dat ene product bestellen?

Pák ze bij de kladden

Inderdaad, bij de kladden. Intrigeer hen met de informatie die zij willen. En verleid hen als een Italiaanse Casanova. Met soepele danspasjes. Verleidelijke woordjes. En misschien ook wel: een onweerstaanbaar cadeau. Zwijmel.

Wil je graag meer resultaat uit je online activiteiten? Als SEO-tekstschrijver help ik je graag.

“Mwah, dat is vast niet gratis”, hoor ik je denken.

Klopt.

Maar een goede SEO-tekstschrijver brengt zijn geld dubbel en dwars op. Niet eenmalig, maar voor de langere termijn. Een online tekstschrijver draagt bij aan een goede vindbaarheid in Google. En zorgt dat zoveel mogelijk mensen op jouw website doen wat jij graag wilt.

Een goedgeschreven webtekst is het resultaat van zoekwoordenonderzoek, marketing, een snufje psychologie en … gezond verstand. Dat is meestal een heel gepuzzel. Ook voor mij hoor. Want hé, als je écht iets goed wilt, dan komt dat niet vanzelf. Mooi als ik dat voor jou kan doen!

Ok, ok! Kom maar op met die offerte

Of ben je op zoek naar…

Inspirerende content

Je website beter vindbaar

Inspirerende content

Aan de slag met contentmarketing, maar geen tijd of schrijftalent? Ik schrijf blogs, whitepapers en ebooks. Concreet, praktisch, inspirerend.
Eerste hulp bij contentmarketing >

Je website beter vindbaar

Is jouw website slecht vindbaar in Google? Dat kost je beslist omzet. Ik optimaliseer jouw webteksten. Van analyse en advies tot uitvoering.
SEO-optimalisatie >

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.