Tekstschrijver bouw & vastgoed

Ontboezeming: ik heb twee linkerhanden. Maar schrijven voor de bouw kan ik als de beste. Of het nu gaat om de corporate teksten óf om een projectenwebsite. Met mijn SEO-kennis maak ik je website zo vindbaar mogelijk in Google. En schakel me gerust ook in voor brochureteksten, persberichten en teksten voor magazines.

Interessant! Lees meer

Corporate SEO-teksten voor jouw bouwbedrijf 

Nieuwe teksten nodig voor je bouwbedrijf? Ik denk graag in een zo vroeg stadium mee. Hoe positioneer je je in de markt, te midden van de concurrentie? Welke missie, visie, kernwaarden en merkverhaal passen bij je? En hoe vertalen we die vervolgens naar karakteristieke en vooral overtuigende teksten, passend bij jouw bedrijf en aansprekend voor de doelgroep?

SEO-teksten voor projectenwebsites

Heb je een nieuw woningbouwproject waarvoor je een projectenwebsite wilt lanceren? Goed plan. Dat wil zeggen: mits je deze website goed vindbaar maakt én zorgvuldig aandacht besteedt aan presentatie, in beeld én tekst. Ik begrijp het dat je de keuken en het toilet niet in één zin moet noemen. En dat het juist wel handig is om de potentials het gevoel te geven alsof ze al wonen in de nieuwbouwwoning. Ik schreef de afgelopen jaren SEO-teksten in opdracht van onder meer Van Wijnen, Hegeman Ontwikkeling, Kelderman Bouw, Haafkes Veldwachter, BPD en Bouwbedrijf Kamphuis. Ook werk ik regelmatig mee aan projectenwebsites van gemeenten (kavelverkoop) en woningcorporaties.

Ook voor toeleveranciers in de bouw

Ben je een toeverancier van de bouw? Ook dan ben ik graag je man. Ik schrijf met kennis van (ontwikkelingen in) de markt. En met de ervaring die ik onder meer heb opgedaan als redacteur van een aantal vakbladen in de bouw: Vloertechnisch Magazine, Sanitair, TegelTotaal, Timmerfabrikant, Plafond & Wand, Natuursteen en KlusVisie. Zo schreef ik de websteksten onder meer voor Van Marcke (de belangrijkste Belgische distributeur van badkamers, wellness, keukens, technisch sanitair, verwarmings-en klimaattechnologie) en Sunmaster (producent en leverancier van zonwering). Ook schreef ik teksten voor FALK Bouwsystemen.

Samenwerking met SUZ&ZO

Op het gebied van vastgoedmarketing werk ik nauw samen met SUZ&ZO, het bedrijf van verkoopmanager en marketing-coördinator vastgoed Suzanne van Harten. Of beter gezegd: zij met mij. Suzanne is een flexibel inzetbare (interim) marketingcoördinator en verkoopmanager. Ook als je nieuwbouwproject niet snel genoeg resultaat oplevert.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.