Jeroen Fidder.
Zeg maar Jeroen.

  • Introvert van de buitenkant, extravert van binnen.
  • Als ik niet druk bezig met mijn toetsenbord aan gort te rammen (tekstschrijven is fysiek pittig), dan doe ik leuke dingen met mijn vrouw (ze heet Erica) en/of de kinderen (Kian en Marijn).
  • Als ik tijd voor mezelf heb, is de kans groot dat ik mijn vingers openhaal aan lp-hoezen. Want ik ben een muziekfanaat.
  • Als ik geen plaatjes draai in mijn eigen huiskamer, dan is de kans groot dat ik naar een concert ben.
  • En als ik niets van dit alles doe, lig ik misschien wel in het zwembad. Baantjes zwemmen. Voor de conditie. En – echt waar – zelfs een beetje voor de lol.
  • Stiekem ben ik een hardnekkige huismus. Lekker op de bank. Glaasje wijn. Een speciaalbiertje (mét zoute stokjes). Fris is ook prima. Gezellig thuis. Heerlijk.
  • En als ik meer tijd zou hebben? Dan zou ik literatuur verslinden. Maar de realiteit is dat de boeken zich opstapelen. Herkenbaar?

tarieven

Ik ben voor wie ik schrijf

Ik ben de party animal

Hey! Ik ga hard op dikke beats en vette grooves. Ik schrijf losjes, uitbundig en opzwepend. Kort, krachtig en ritmisch. Als alfa-mannetje besluip ik mijn prooi; de onbedachtzame lezer. Ha!

Ik creëer de juiste sfeer voor elk publiek. Van chique bedrijfsopening tot raven op een technofestival. Vertel me wat en wie jij wilt bereiken en ik schrijf de tekst die je nodig hebt. Party!

Contact de party animal

Ik ben voor wie ik schrijf

Ik ben het zakenmannetje

Als zakenman denk ik in kansen. Ik weet wat er leeft in de markt en wat de trends worden. Voortdurend ontwikkelen we nieuwe producten en diensten, eerder en beter dan onze concurrenten. Daarmee veroveren we nieuwe markten en behalen we onze doelstellingen. Dat betekent: fit en scherp blijven. Want als je vandaag nog steeds doet wat je gisteren deed, dan ben je morgen out of business. Concurrentie is overal, daar waar je die misschien niet verwacht.

Kwaliteit tegen een goede prijs, dát is belangrijk. Minstens zo belangrijk is de gun-factor. Zakendoen is gunnen. Ook online kun je daar iets mee.

Contact het zakenmannetje 

Ik ben voor wie ik schrijf

Ik ben de verkoper

Mooi hè, écht iets voor jou. Je koopt dit product alleen vandaag extra voordelig. Mis onze aanbieding niet! Twijfel je? Duizenden tevreden kopers gingen je al voor. Je kunt er dus op vertrouwen dat dit product jouw probleem oplost. Nee, geen verzendkosten. En je hebt het product morgen al in huis.

Als ervaren verkoper weet ik dat je het niet redt met droge feiten en argumenten. Ik luister dus goed. Lees tussen de regels door. Weerleg bezwaren. En versta de kunst van charme en verleiding. Wat kan ik voor jou verkopen? Auto’s, kinderwagens, kozijnen, je schoonmoeder misschien?

Contact de verkoper

Ik ben voor wie ik schrijf

Ik ben de verzorgende

Ieder mens is voor mij gelijk. Schoonmaker of directeur. Arm of rijk. Wel of geen beperking. Alhoewel: we hebben natuurlijk allemaal onze beperkingen. Maar vooral hebben we allemaal onze unieke talenten en mogelijkheden. Ja, ook jij. Hóe mooi om die tot bloei te brengen!

Als verzorgende vind ik het belangrijk dat jij tot je recht komt. Dat je werk hebt dat bij je past. En dat je een fijn leven hebt, met mensen die om je geven. Mooi als ik daar een beetje aan kan bijdragen. Daarom werk ik in de zorg.

Contact de verzorgende Ga naar mijn zorg website

Ik ben voor wie ik schrijf

Ik ben de techneut

Als techneut weet ik alles van bits en bytes, moertjes en nippeltjes. Maar als jou daarover vertel, dan snap je er misschien niets van. En waarom zou je ook; je wilt gewoon dat het wérkt.

Ik beschrijf daarom vooral de voordelen van de techniek en de resultaten die je ermee behaalt. Of het nu gaat om een ICT-oplossing voor jouw bedrijf of organisatie, een machine voor in je fabriek of een nieuwe bouwmethode. Of nog een andere technische oplossing. En als je het toch echt wilt weten, vertel ik je meer over de techniek. Natuurlijk in duidelijke taal. Jouw taal.

Contact de techneut

Ik ben voor wie ik schrijf

Maar bovenal ben ik 100% mezelf

Wat kan ik voor jou doen?

Webteksten die werken

Snak je naar onweerstaanbare webteksten die werken? Schrijf ik. Helder en verleidend. Voor bedrijven en organisaties met online ambitie.
Webteksten laten schrijven >

Inspirerende content

Aan de slag met contentmarketing, maar geen tijd of schrijftalent? Ik schrijf blogs, whitepapers en ebooks. Concreet, praktisch, inspirerend.
Eerste hulp bij contentmarketing >

Je website beter vindbaar

Is jouw website slecht vindbaar in Google? Dat kost je beslist omzet. Ik optimaliseer jouw webteksten. Van analyse en advies tot uitvoering.
SEO-optimalisatie >

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.