Zeg. het krachtig en helder         SEO-teksten voor Sunmaster in Nijkerk

SEO-teksten voor Sunmaster in Nijkerk

De klant

Sunmaster is producent en leverancier van zonwering, al sinds 1971. De collectie bestaat uit 6 productgroepen: knikarmschermen, uitvalschermen, screens, rolluiken, buitenjaloezieën en het buitenleven-programma. Kwaliteitsproducten die bescherming bieden tegen tegenzonlicht. Ze zorgen voor een comfortabel buitenleven én voor een aangenaam binnenklimaat. Sunmaster is overigens de uitvinder van de screen, een niet meer weg te denken product, waar ook ter wereld.

 

De opdracht

Sunmaster was hard toe aan een nieuwe website. De oude website was technisch verouderd en visueel weinig belevingsvol. Bovendien wilde Sunmaster zich met de nieuwe website rechtstreeks richten tot de consument. Hoe? Door hem goede productinformatie te bieden en te verwijzen naar een wederverkoper in de buurt. Inzpire design & communicatie verzorgde het concept en het ontwerp, Haagen Internet tekende voor de technische realisatie. Zeg. tekst en concept verzorgde het zoekwoordenonderzoek, dacht mee over de navigatiestructuur en schreef de SEO-teksten.

 

Het resultaat

Een belevingsvolle en informatieve website gericht op consumenten. Zij vinden eenvoudig de weg naar de juiste productgroepen en producttypen. De informatieve teksten helpen de bezoeker om de juiste keuze te maken. Met de zonwering styler stelt de bezoeker zelf zijn scherm samen. En via de dealer-locator vindt de bezoeker eenvoudig de Sunmaster-dealer in de omgeving. Kortom, veel service, veel beleving. 

 

Bewonder de website van Sunmaster

 

“Het was een plezierige samenwerking en hebben het geheel tot een mooi eindresultaat weten te brengen. Sunmaster krijgt vele positieve reacties van haar klanten en de website is goed vindbaar. Wij zijn zeer tevreden.” Lilly de Wit, Sunmaster Nederland BV

Gratis SEO-scan

Wil je weten of je webteksten SEO-proof zijn? Ik bied je een gratis SEO-scan aan.
Gewoon advies, geen verdere verplichtingen. Ja, doe mij een gratis SEO-scan.