Tekstschrijver webshop babyvalue.nl (Dorel Juvenile)

SEO-teksten-Babyvalue.nl
Webteksten
SEO-optimalisatie

De klant

Dorel Juvenile is Europees marktleider van kwaliteitsvolle, veilig en modieuze producten voor kinderen. Zoals Maxi-Cosi, Quinny en Safety 1st.

De opdracht

Babyvalue.nl is een bestaande website waarop Dorel Juveline autostoeltjes, kinderwagens, buggy’s en andere babyproducten verkoopt van onder meer de merken Maxi-Cosi, Quinny en Safety 1st. Het gaat om oudere productseries en showroommodellen. Voor deze website schreef ik circa 130 SEO-teksten, zowel categorieteksten als productteksten. Dit deed ik op basis van zoekwoordenonderzoek, aangeleverd door een online marketingbureau.

Het resultaat

Teksten die zorgen voor een betere vindbaarheid van de afzonderlijke pagina’s. De teksten zijn medio juni 2017 geplaatst. De bereikte resultaten worden continu gemeten.

Wil je sprankelende, heldere SEO-teksten die bruisen, inspireren en werken?

Dan moet je net mij hebben

Wat kan ik voor jou doen?

Webteksten die werken

Snak je naar onweerstaanbare webteksten die werken? Schrijf ik. Helder en verleidend. Voor bedrijven en organisaties met online ambitie.
Webteksten laten schrijven >

Inspirerende content

Aan de slag met contentmarketing, maar geen tijd of schrijftalent? Ik schrijf blogs, whitepapers en ebooks. Concreet, praktisch, inspirerend.
Eerste hulp bij contentmarketing >

Je website beter vindbaar

Is jouw website slecht vindbaar in Google? Dat kost je beslist omzet. Ik optimaliseer jouw webteksten. Van analyse en advies tot uitvoering.
SEO-optimalisatie >