Landingspagina’s en kennisartikelen voor Stimulansz

Webteksten
Content marketing

De klant

Stimulansz is een onafhankelijke stichting die gemeenten ondersteunt bij het ontwikkelen en uitvoeren van een goed lokaal beleid. Op het gebied van werk & inkomen en welzijn & gezondheid. Stimulansz adviseert, informeert en biedt praktische oplossingen, zoals tools voor bedrijfsvoering, digitale informatieproducten en apps. Stimulansz helpt gemeenten bij het uitvoeren van hun publieke taken, zodat zij de best denkbare dienstverlening kunnen bieden aan burgers en cliënten. Stimulansz heeft geen winstoogmerk.

De opdracht

In opdracht van Stimulansz schrijf ik sinds medio 2016 landingspagina’s en kennisartikelen over relevante onderwerpen. Ik voer zoekwoordenonderzoeken uit, interview specialisten binnen Stimulansz en schrijf op basis hiervan de artikelen.

Het resultaat

Actuele kennisartikelen voor medewerkers van gemeenten. Informatieve artikelen die helderheid bieden en die hen verder helpt. De SEO-inspanningen zorgen ervoor dat de teksten goed tot zeer goed vindbaar zijn in Google.

Wil je sprankelende, heldere SEO-teksten die bruisen, inspireren en werken?

Dan moet je net mij hebben

Wat kan ik voor jou doen?

Webteksten die werken

Snak je naar onweerstaanbare webteksten die werken? Schrijf ik. Helder en verleidend. Voor bedrijven en organisaties met online ambitie.
Webteksten laten schrijven >

Inspirerende content

Aan de slag met contentmarketing, maar geen tijd of schrijftalent? Ik schrijf blogs, whitepapers en ebooks. Concreet, praktisch, inspirerend.
Eerste hulp bij contentmarketing >

Je website beter vindbaar

Is jouw website slecht vindbaar in Google? Dat kost je beslist omzet. Ik optimaliseer jouw webteksten. Van analyse en advies tot uitvoering.
SEO-optimalisatie >