E-book laten schrijven

Een e-book: heel geschikt voor uitdagende onderwerpen

Overweeg je een ebook te schrijven als onderdeel van je contentmarketing? Slimme zet! Maar vergis je niet in het werk. Een goed ebook schrijf je niet eventjes. Ik help je uit de brand. Ook als het gaat om een ingewikkeld onderwerp. Een ebook leent zich juist voor complexere thema’s.

Schrijf de best mogelijke tekst

Contentmarketing anno 2020 vraagt om goede content. Héél goede content. Dus als je kennis weggeeft in de vorm van en ebook, doe het dan goed. Beter dan alle anderen. Toch kun je vrij snel komen tot een goed ebook? Hoe? Door eerst te brainstormen over de onderwerpen. Op basis hiervan maak je een outline. Daarna is het een kwestie van informatie verzamelen en schrijven.

Doe ik voor je

Schakel je mij in om jouw ebook te schrijven? Dan komen we in overleg tot een goede inhoudsopgave. Daarna houd ik een interview met een inhoudelijk expert. Op basis van dit gesprek – én aan de hand van nuttige informatie op papier – schrijf ik het ebook. Eventueel achterhaal ik extra informatie bij betrouwbare online bronnen. Daarna stuur ik een eerste tekstversie. Ik verwerk aanpassingen en toevoegingen, totdat het ebook klaar is voor opmaak.

Promotie van je ebook

Is het ebook klaar, dan kun je dit beschikbaar stellen op je website. Gratis, eventueel in ruil voor contactgegevens. Het mooie van zo’n ebook is ook, dat je er vrijwel altijd meerdere blogs uit kunt destilleren, met verwijzing naar je ebook. Je kunt dus even vooruit met je contentmarketing. En natuurlijk kun je je ebook makkelijk actueel houden en verrijken met extra content.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.