Zeg. het krachtig en helder         SEO-teksten website & webshop Bekking & Blitz

SEO-teksten website & webshop Bekking & Blitz

De klant

Bekking & Blitz is een uitgeverij, drukkerij en producent van kunstdrukwerk en hoogwaardige kunstproducten. Kwalitatief hoogwaardige producten voor winkels, musea en non-profitorganisaties. Het assortiment loopt uiteen van kunstkaarten, agenda’s, kalenders en notitieblokken tot servetten, paraplu’s, brillenkokers en bamboe tableware. Deze producten worden ontworpen in eigen Studio Blitz, in nauwe samenwerking met musea in binnen- en buitenland en met gerenommeerde illustratoren.

 

De opdracht

Internetbureau OrangeTalent in Ermelo schakelde mij in voor het schrijven van alle SEO-teksten voor zowel de website en de webshop.  

 

De aanpak

Door middel van interviews kreeg ik inzicht in de aard van het bedrijf en in het productenaanbod. Ook kreeg ik informatie aangeleverd én hield ik interviews met afnemers van de producten. Op basis daarvan schreef ik alle teksten.

 

Het resultaat

OrangeTalent tekende voor het ontwerp en de ontwikkeling van website en webshop. Geoptimaliseerd voor Google en met krachtige en heldere teksten voor twee doelgroepen: de zakelijke afnemer (website) én de consument (webshop).

 

Ga naar de website en webshop van Bekking & Blitz

 

Gratis SEO-scan

Wil je weten of je webteksten SEO-proof zijn? Ik bied je een gratis SEO-scan aan.
Gewoon advies, geen verdere verplichtingen. Ja, doe mij een gratis SEO-scan.