Zeg. het krachtig en helder         (SEO-)teksten voor Marpower.nl (Eekels | TBI)

(SEO-)teksten voor Marpower.nl (Eekels | TBI)

De klant

Eekels | TBI is specialist in elektrotechnische aandrijfsystemen, walstroomaansluitsystemen, scheepssystemen en procesautomatisering. Dit voor de marktsegmenten Marine & Offshore en Industrie & Infra. Van engineering en panelenbouw tot onderhoud en service. Het bedrijf telt bijna 600 medewerkers. Op 5 september 2018 presenteerde Eekels | TBI het label Marpower. Onder dit handelsmerk vermarkt Eekels | TBI voortaan de elektronische aandrijfoplossingen, shore power converters, Marine Automation Systems (MAS) en diverse elektronicaproducten.

 

De opdracht

Het formuleren van toegankelijke teksten over de producten en diensten voor de doelgroepen van Marpower. Teksten voor de productleaflets én voor de nieuwe Marpower-website.

 

De aanpak

Op verzoek van de klant hield ik eerst een workshop voor specialisten van Eekels | TBI. Zij dachten na over de doelgroepen en de USP’s en gaven een aanzet voor de uiteindelijke teksten. Op basis van deze informatie hield ik vervolgens interviews met de inhoudelijk specialisten. Daarna schreef ik de teksten voor de leaflets en de website.

 

Het resultaat

Een visueel sterke website – ontwikkeld door Inzpire design en communicatie – met een logische structuur en heldere teksten voor de doelgroep.

 

Ga naar de website van Marpower

 

 

Gratis SEO-scan

Wil je weten of je webteksten SEO-proof zijn? Ik bied je een gratis SEO-scan aan.
Gewoon advies, geen verdere verplichtingen. Ja, doe mij een gratis SEO-scan.