Zeg. het krachtig en helder         Website Heerlijk Harderwijk optimaliseren

Website Heerlijk Harderwijk optimaliseren

De klant: Heerlijk Harderwijk

De marketingorganisatie Heerlijk Harderwijk zet zich in om Harderwijk en Hierden stevig op de toeristische kaart te zetten. En om bezoekers langer te laten verblijven. Dit door te laten zien wat de gemeente te bieden hebben. Niet alleen het Dolfinarium, maar ook de historische binnenstad, het water (De Randmeren) en het Veluwse bos. De website www.heerlijkharderwijk.nl presenteert het toeristische aanbod van de stad én laat zien dat Harderwijk een romantische, vernieuwende, energieke en gastvriendelijke stad is waar je avonturen beleeft en waar je plezier hebt met elkaar. 

 

De opdracht

Optimaliseer de website voor Google. En pas de al geschreven teksten daaropaan. Ik voerde een zoekwoordenonderzoek uit en optimaliseerde vervolgens elke webpagina. De teksten zijn overigens geschreven door Laura van der Linde. 

 

Het resultaat

Een website die goed wordt gevonden op talrijke zoektermen. Zo scoort de website op de brede zoekterm ‘Harderwijk’ 1,2 én 3 in Google (status november 2017). Op zoektermen zoals ‘winkelen Harderwijk’, ‘uitgaan Harderwijk’, ‘stadswandeling Harderwijk’ en ‘watersport Harderwijk staat de website op plek 1 of 2 in Google.  

 

Zeg. tekst en concept was overigens ook betrokken bij het voortraject dat resulteerde in het concept Heerlijk Harderwijk. In samenwerking met Esther Rozeboom (Harderwijkse Uitdaging, Catch-On) en Marcel Schipper (Bold Projecten) organiseerden we sessies met de hele creatieve industrie van Harderwijk. We formuleerden de kernwaarden van Harderwijk en Hierden, op basis waarvan er huisstijlen en logo’s werden ontwikkeld. Het verkozen ontwerp is van de hand van MURS Creatieve Communicatie en Barbara Knijff.

 

Ga naar www.heerlijkharderwijk.nl

Gratis SEO-scan

Wil je weten of je webteksten SEO-proof zijn? Ik bied je een gratis SEO-scan aan.
Gewoon advies, geen verdere verplichtingen. Ja, doe mij een gratis SEO-scan.