Zeg. het krachtig en helder         SEO-teksten voor Petersen Metaalbewerking Harderwijk

SEO-teksten voor Petersen Metaalbewerking Harderwijk

De klant

Petersen Metaalbescherming (voorheen: Straalbedrijf Petersen) al sinds 1987 specialist in het industrieel stralen van metalen oppervlakten. De afgelopen decennia verbreedde de dienstverlening naar industrieel spuiten en schooperen. Tot de opdrachtgevers behoren industrieën die hoge en specifieke eisen stellen aan kwaliteit en continuïteit. Denk aan bedrijven in de offshore, de (petro)chemische industrie en de maritieme sector. Maar ook aan Defensie-gerelateerde projecten, utiliteitsbouwers en gemeenten.

 

De opdracht

De verbreding van activiteiten vroeg om een andere marktbenadering en positionering. Hiervoor liet het bedrijf een bedrijfsverbeteringsplan opstellen. Aan Inzpire design en communicatie en Zeg. tekst en concept de vraag om, mede op basis van dit plan, een nieuwe website te ontwikkelen. Daarnaast veranderde het bedrijf zijn naam naar Petersen Metaalbewerking.

 

De aanpak

Zeg. tekst en concept voerde een zoekwoordenonderzoek uit en maakte de menustructuur. De teksten werden geschreven aan de hand van klantinterviews en beschikbare informatie. In nauwe samenwerking met de klant werden de teksten, die technisch van aard zijn, vervolgens fijngeslepen. Inzpire design en communicatie ontwierp logo en huisstijl en een beeldconcept en het ontwerp voor de website. De bouw was in handen van Haagen Internet.

 

Het resultaat

Een moderne en fris ogende SEO- website die visueel en tekstueel aansluit op de activiteiten en ambities van Petersen Metaalbewerking. Een website ook die zoveel mogelijk tegemoetkomt aan de informatiebehoefte van de doelgroepen. De vindbaarheid van de website zal de komende tijd optimaliseren.

 

Ga naar de website van Petersen Metaalbescherming

"Prettige samenwerking, Jeroen kan zich goed inleven in de doelgroep en is in staat technische informatie voor iedereen begrijpelijk te vertalen naar korte, pakkende teksten"

Gratis SEO-scan

Wil je weten of je webteksten SEO-proof zijn? Ik bied je een gratis SEO-scan aan.
Gewoon advies, geen verdere verplichtingen. Ja, doe mij een gratis SEO-scan.