Zeg. het krachtig en helder         SEO-teksten voor Virtualsupportoffice

SEO-teksten voor Virtualsupportoffice

De klant

Virtualsupportoffice is het bureau van Christa Smits en Chantal Smits. Zij bieden op afstand (maar toch heel dichtbij) professionele en betrokken ondersteuning aan zzp’ers en mkb-bedrijven. Specialismen: secretariële ondersteuning, marketingcommunicatieondersteuning en relatiebeheer. Het is hun doel dat klanten meer rust en ruimte ervaren om te ondernemen en plannen te smeden voor de toekomst. En dat zij meer declarabele uren kunnen draaien.

 

De opdracht

1. Vertaling van het ondernemingsplan naar een karakteristiek eigen verhaal. Een verhaal waarin Christa en Chantal zichzelf herkennen. En vooral ook: waarin de doelgroep zich herkent.

2. Treffende omschrijvingen van de pakketten (‘Goed op weg’, ‘Succesvol Groeien’, ‘De groei de baas’) en diensten (‘Organisatie’, ‘Marketingcommunicatie’, ‘Relatiebeheer’.

3. Een zoekwoordenonderzoek en op basis daarvan de navigatiestructuur bepalen en teksten schrijven die zijn geoptimaliseerd voor Google.

 

Het resultaat

Een doelgroepgerichte website die helemaal past bij Christa en Chantal. En die volstrekt duidelijk maakt welke mogelijkheden en meerwaarde zij hebben voor MKB’ers en zzp’ers. De site heeft een duidelijke en logische structuur waar bezoekers eenvoudig de weg vinden. De teksten zijn helder, laagdrempelig en persoonlijk; bijna spreektaal. Natuurlijk volledig geoptimaliseerd voor Google. 

 

Ga naar de website van Virtualsupportoffice

“Wij hebben Jeroen leren kennen als een integere, hardwerkende collega bij de ‘s Heeren Loo Zorggroep. Wij wisten als geen ander dat zijn schrijfkunsten niet onopgemerkt bleven. Ook hij wist dat en begon zijn eigen tekstbureau. Nu wij zelf de stap hebben gezet om te gaan ondernemen stond één ding vast: Jeroen schrijft de teksten voor onze website! En onze verwachting heeft hij nog eens overtroffen. Jeroen weet als geen ander de kern van onze boodschap te raken, is kort en krachtig daar waar het kan, maar weet toch de personal touch van ons bedrijf te bewaren. Zijn professionaliteit is van onschatbare waarde. Wij zijn heel blij wat onze SEO-teksten betreft; die kunnen niet meer stuk.” Christa Smits en Chantal Smits

Gratis SEO-scan

Wil je weten of je webteksten SEO-proof zijn? Ik bied je een gratis SEO-scan aan.
Gewoon advies, geen verdere verplichtingen. Ja, doe mij een gratis SEO-scan.