Zeg. het krachtig en helder         Interviewteksten lijsttrekkers Tweede Kamer voor KBO-PCOB

Interviewteksten lijsttrekkers Tweede Kamer voor KBO-PCOB

De klant

KBO-PCOB is met ruim een kwart miljoen leden de grootste seniorenorganisatie van Nederland. De organisatie maakt zich sterk voor een samenleving waarin senioren volwaardig kunnen meedoen en mensen omzien naar elkaar. De organisatie – ontstaan uit een nauwe samenwerking tussen Unie KBO en PCOB – is sinds begin 2017 gevestigd in Utrecht. Zeg. tekst en concept werkt sinds
 

De opdracht

Op 15 maart 2015 vonden de Tweede Kamerverkiezingen plaats. Reden voor zowel KBO als PCOB om daaraan aandacht te besteden in de eigen ledenmagazines: Nestor en Perspectief. In opdracht van KBO-PCOB realiseerde ik samen met politiek verslaggever Wouke van Scherrenburg de interviews met 9 lijsttrekkers. Wouke deed de interviews, ik schreef de teksten: korte teksten voor de bladen, lange teksten voor de websites.

 

Het resultaat

Artikelen waarin de lijstrekkers vertellen hoe seniorvriendelijk zijn nu echt zijn.

 

Dit vindt de klant

"Voor Nestor (oplage 190.000, lezersbereik 361.000 senioren) werk ik al langere tijd samen met Jeroen Fidder, tot grote tevredenheid. Jeroen is een witte raaf, die helder en begrijpelijk schrijft, de doelgroep kent en respecteert, zich altijd aan deadlines en afspraken houdt, en goed communiceert over insteek en opzet. Of het nu gaat om een artikel over het nut van de traplift, of (zoals zojuist verschenen) een stevig artikel met de acht grootste lijsttrekkers: Jeroen schrijft het met evenveel betrokkenheid. Een prettig mens om mee samen te werken."
Ingrid Nies, hoofdredacteur Nestor

 

Ga naar de interviews op de website van KBO-PCOB

 

"Een witte raaf, die helder en begrijpelijk schrijft, de doelgroep kent en respecteert, zich altijd aan deadlines en afspraken houdt"

Gratis SEO-scan

Wil je weten of je webteksten SEO-proof zijn? Ik bied je een gratis SEO-scan aan.
Gewoon advies, geen verdere verplichtingen. Ja, doe mij een gratis SEO-scan.