Zeg. het krachtig en helder         Kernboodschap en teksten voor Sell View in Harderwijk

Kernboodschap en teksten voor Sell View in Harderwijk

De klant

Verkopers hebben over het algemeen een enorme hekel aan het maken van bezoekverslagen. Maar verkoopmanagers en bedrijven hebben behoefte aan goede en actuele rapporten. Want op basis daarvan kunnen zij sturen. Dat moet slimmer kunnen, dacht Arno Torn, zelf een ervaren verkoopadviseur. Hij ontwikkelde SELL VIEW. Met deze handige app maken verkopers buitendienst met een keuzemenu binnen 2 minuten een verkoopverslag. De app genereert automatisch cijfers en statistieken voor verkoopmanager en managementteam. Weg dus met de tijdrovende bezoekverslagen!

 

De opdracht

Hoe vertel ik het verhaal van SELL VIEW richting mijn beoogde doelgroep? Die vraag legde Sell View B.V. neer bij Zeg. tekst en concept. Ik ontwikkelde de kernboodschap en schreef op basis daarvan alle teksten voor de website, die werd ontwikkeld door ROPE Solutions in Zwolle.

 

Het resultaat

Een belevingsvolle, informatieve en website die snel duidelijk maakt wat SELL VIEW is. En vooral: wat de voordelen zijn. De website is bedoeld ter ondersteuning van de persoonlijke verkoop.

 

Voor SELL VIEW schrijf ik overigens ook teksten voor onder meer mailings en brochures.

 

Dit vindt de klant:

***** (5 sterren) - Arno Torn

Ga naar de website van SELL VIEW

Gratis SEO-scan

Wil je weten of je webteksten SEO-proof zijn? Ik bied je een gratis SEO-scan aan.
Gewoon advies, geen verdere verplichtingen. Ja, doe mij een gratis SEO-scan.