Zeg. het krachtig en helder         SEO-tekstschrijver voor Kaepsigt in Harderwijk

SEO-tekstschrijver voor Kaepsigt in Harderwijk

De klant

Kaepsigt ondersteunt bedrijven in de sector metaal & techniek bij het bereiken van meer betrokkenheid, betere samenwerking en een hogere productiviteit op de werkvloer. Met als doel: meer bedrijfsrendement en een optimale concurrentiepositie van het bedrijf. Kaepsigt doet dit met aandacht voor de ontwikkeling van managers, medewerkers en teams binnen de specifieke organisatie. 

 

De opdracht

Het uitvoeren van een zoekwoordenonderzoek en het schrijven van SEO-teksten voor de website.

 

Het resultaat

Een website met een heldere navigatiestructuur en waarin het verhaal en de diensten van Kaepsigt op heldere en informatieve wijze zijn toegeschreven naar de doelgroep.

 

Dit vindt de klant

We bieden producten en diensten aan op het gebied van coaching en talentonwikkeling in de metaal en techniek. We wilden onze teksten niet te saai en standaard neerzetten en we willen goed gevonden worden. Het was voor ons een uitdaging om onze dienstverlening pakkend en origineel neer te zetten. Jeroen moest onze creatieve, grootse ideeën kleiner en begrijpelijker maken. Jeroen heeft ons geholpen bij het structureren en begrijpelijk maken van hetgeen we doen voor mensen die onze website lezen. Hij heeft het compact en helder geformuleerd. Het proces was ontspannen, helder, gestructureerd en snel. We hebben het als prettig ervaren en we zijn erg blij met het eindresultaat. We zijn trots op onze website omdat we hebben geïnvesteerd in goede teksten.” Esther Kaastra, Kaepsigt

Ga naar de website van Kaepsigt

 

"Het proces was ontspannen, helder, gestructureerd en snel. We hebben de samenwerking als prettig ervaren en we zijn heel blij met het eindresultaat."

Gratis SEO-scan

Wil je weten of je webteksten SEO-proof zijn? Ik bied je een gratis SEO-scan aan.
Gewoon advies, geen verdere verplichtingen. Ja, doe mij een gratis SEO-scan.