Zeg. het krachtig en helder         Klanten geven input voor SEO-webteksten SUZ&ZO in Harderwijk

Klanten geven input voor SEO-webteksten SUZ&ZO in Harderwijk

De klant

SUZ&ZO is het bedrijf van Suzanne van Harten, marketeer en ervaren verkoopmanager in vastgoedsector en woningmarkt. Ze verzorgt de marketing en het verkoopmanagement van woningprojecten, die daardoor meer de aandacht krijgen en sneller verkopen. Dat doet ze voor ontwikkelaars, corporaties, aannemers en gemeenten.

 

De opdracht

De vorige website was toe aan vervanging. Dat had niet alleen te maken met de website zelf (ze was niet responsive), maar vooral met de veranderende markt. De vastgoedsector en de woningmarkt zaten begin 2013 nog middenin de economische crisis, maar heeft het herstel ingezet. Los daarvan zijn de dienstverlening en het corporate verhaal van SUZ&ZO tot wasdom gekomen.

 

De werkwijze

De website is ontwikkeld door Inzpire design & communicatie (ontwerp), Haagen Internet (techniek) en Zeg. tekst en concept. Na een moeizame start werd besloten de doelgroepen te betrekken bij het ontwikkeling van de website. We stelden een vragenlijst op, die we uitzetten bij voormalige en huidige opdrachtgevers: twee uit elke doelgroep. De bevraagden namen volop de tijd voor het beantwoorden ervan, met als resultaat een uitstekende kwaliteit van informatie. Op basis hiervan werd het mogelijk voor elk van de doelgroepen een tekst op maat te schrijven, met de juiste woorden en de beste argumenten. Het vergemakkelijkte ook het schrijven van de overige content.

 

Het resultaat

Een website met een helder verhaal voor de genoemde doelgroepen. Bovendien is de website met de juiste zoektermen uitstekend vindbaar in Google. Het websitebezoek was in de eerste maand na lancering vrij hoog, in de maand daarna iets minder hoog. Bezoekers blijven wel veel langer op de website. Zij zoeken bevestiging of SUZ&ZO inderdaad de juiste partij is. 

 

Ga naar de website van SUZ&ZO verkoopmanagement | huispromotie

Ga naar de uitgebreide casusbeschrijving

 

“Sinds de start van SUZ&ZO werk ik samen met Jeroen. Altijd met heel veel plezier. Hij heeft aan een half woord genoeg en slaat de spijker precies op zijn kop.  Daar raak je aan gewend: ‘Leg het maar bij Jeroen neer, dan komt het goed’. Deze keer lukte het niet. Tenminste niet direct. Zeer teleurgesteld reageerde ik naar Jeroen: ‘Hoe kan dat nu, alles wat ik van je lees is goed. En nu het een keer voor mijzelf belangrijk is, ben ik er echt niet blij mee…’  We kwamen er al snel achter, dat het deze keer net zo goed aan mijn briefing lag.  Na een goed gesprek beten we ons er allebei opnieuw in vast en bedachten we een strategie om tóch tot een goed eindresultaat te komen: we besloten het de doelgroepen zelf te vragen. En dankzij de serieuze medewerking van mijn opdrachtgevers kon ik Jeroen hernieuwde input leveren en wist hij er weer, zoals vanouds, topteksten van te maken”.  Suzanne van Harten, SUZ&ZO verkoopmanagement | huispromotie 

Gratis SEO-scan

Wil je weten of je webteksten SEO-proof zijn? Ik bied je een gratis SEO-scan aan.
Gewoon advies, geen verdere verplichtingen. Ja, doe mij een gratis SEO-scan.