Zeg. het krachtig en helder         SEO-tekstschrijver voor website bedrijfsverzamelgebouw in Nunspeet

SEO-tekstschrijver voor website bedrijfsverzamelgebouw in Nunspeet

De klant

Aan de Industrieweg in Nunspeet staat Bedrijfsverzamelgebouw Nunspeet. Een modern en comfortabel gebouw met kantoorruimten en productieruimten voor ZZP’ers, starters en groeiende bedrijven met behoefte aan extra ruimte. Het bedrijfsverzamelgebouw onderscheidt zich door de full-service aanpak. Huurders kunnen gebruikmaken van het bedrijfsrestaurant, de diensten van de centrale receptie en van tal van andere extra diensten die bijdragen aan efficiënt en succesvol ondernemen. In het gebouw zijn ook vergaderruimten, die beschikbaar worden gesteld aan eigen huurders én aan externen. Grootste pluspunt zijn de vriendelijke huurprijzen.

Bedrijfsverzamelgebouw Nunspeet is een initiatief van sociaal ondernemer Inclusief Groep. Zij biedt circa 1.000 mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt passend werk in de eigen sociale ondernemingen of op locatie bij werkgevers in de regio. Ook huurders kunnen gebruikmaken van deze medewerkers, voor schoonmaak- en productiematige werkzaamheden.

 

De opdracht

Steeds meer ondernemers vestigen zich in het bedrijfsverzamelgebouw. Toch blijkt de faciliteit nog onvoldoende bekend in de regio Nunspeet. Aan Embus Media de vraag een campagne te ontwikkelen, met de website als belangrijkste onderdeel. Aan Zeg. de vraag om teksten te schrijven die in krachtige en heldere bewoordingen duidelijk maken wat Bedrijfsverzamelgebouw Nunspeet te bieden heeft voor ondernemers. Teksten ook die bijdragen een goede vindbaarheid via Google.

 

De werkwijze

Stap 1: zoekwoordenonderzoek, uitgevoerd met behulp van het online SEO-pakket SECockpit. Op basis hiervan is de navigatiestructuur bepaald.

 

Stap 2: schrijven. De belangrijkste regel is, om niet voor Google te schrijven, maar primair voor de doelgroep. Immers, het gaat in de eerste plaats om goede, onderscheidende content. Gekozen is voor een laagdrempelige schrijfstijl; bijna spreektaal. En in de ‘je’-vorm. In de teksten zijn de onderscheidende voordelen van Bedrijfsverzamelgebouw Nunspeet krachtig naar voren gebracht, te weten: het all-in serviceconcept én de aantrekkelijke prijzen.

 

Stap 3: zoekwoorden plaatsen. Op basis van het zoekwoordenonderzoek zijn de teksten tot slot verrijkt met de relevante zoekwoorden: 1 zoekwoord-combinatie per pagina.

 

Het resultaat

Een moderne WordPress-website met heldere vormgeving en fotografie (was getekend: Embus Media), een duidelijke en logische structuur en krachtige en heldere SEO-teksten. Slechts enkele dagen na het live-gaan werd de website al goed gevonden via Google, op de relevante zoekwoorden. De totale campagne bevat onder meer online advertenties (AdWords, LinkedIn), printadvertenties, flyers en een DM-brief. Ook hiervoor schreef Zeg. de teksten.

De website scoorde zo goed, dat in korte tijd alle kantoorruimten waren verhuurd. Wil je weten of er momenteel plek is? 

“Voor een campagne voor nieuwe huurders heeft Jeroen de teksten geschreven.  Hij leeft zich goed in bij wat nodig is om een doelgroep te interesseren. Prima samenwerking!” Thea Zeevat, afdeling communicatie Inclusief Groep

Gratis SEO-scan

Wil je weten of je webteksten SEO-proof zijn? Ik bied je een gratis SEO-scan aan.
Gewoon advies, geen verdere verplichtingen. Ja, doe mij een gratis SEO-scan.