Whitepaper over netwerkbeschikbaarheid voor IT-managers

Content marketing

Wanneer een bedrijfsnetwerk uitvalt, is dat lang niet altijd zomaar‘vervelend’. Staat de productie stil, dan kost het al snel veel geld. Kunnen de vrachtwagens niet laden, lossen en rijden? Dan is de levering niet tijdig bij de klant, die zelf ook niet verder kan. Netwerkbeschikbaarheid is cruciaal, ook voor het mkb. Maar wat is netwerkbeschikbaarheid? Welke factoren hebben daarop invloed? Wat kan je zelf doen en wat regel je via een leverancier? En hoe overtuig je het management van het belang?

Voor Signet & Breedband – specialisten in connectiviteit – schreef ik hierover een whitepaper. Dat deed ik op basis van interviews met netwerkspecialisten van beide bedrijven én Eurofiber. Ook deed ik deskresearch. Stap voor stap kwamen we tot relevante content waar de IT-manager écht iets aan heeft.

Je kan het whitepaper downloaden op de website van Signet.

Wil je sprankelende, heldere SEO-teksten die bruisen, inspireren en werken?

Dan moet je net mij hebben

Wat kan ik voor jou doen?

Webteksten die werken

Snak je naar onweerstaanbare webteksten die werken? Schrijf ik. Helder en verleidend. Voor bedrijven en organisaties met online ambitie.
Webteksten laten schrijven >

Inspirerende content

Aan de slag met contentmarketing, maar geen tijd of schrijftalent? Ik schrijf blogs, whitepapers en ebooks. Concreet, praktisch, inspirerend.
Eerste hulp bij contentmarketing >

Je website beter vindbaar

Is jouw website slecht vindbaar in Google? Dat kost je beslist omzet. Ik optimaliseer jouw webteksten. Van analyse en advies tot uitvoering.
SEO-optimalisatie >