Webteksten voor middelbare school, gericht op achtste-groepers

“Zeg, kan jij – als man van middelbare leeftijd – teksten schrijven voor groepers 8 van de basisschool?”

“Zeker, leuk dat je ’t vraagt.”

Zo kwam het dat ik aan de slag ging met de webteksten van Nassau-Veluwe, voorheen CCNV, in Harderwijk. Mijn oude middelbare school, waar ik in de jaren tachtig *kuch* 7 jaar deed over de havo. Ik had, zeg maar, andere prioriteiten.

Die webteksten. De huidige waren nogal formeel, met veel schooltaal en gericht op ouders. Eruit met al die formele en soms best ingewikkelde woorden en zinnen! Maar het moest ook zeker niet kinder-achtig worden. Dat was balanceren.

Gelukt? Oordeel vooral zelf. En laat je verrassen door het speelse ontwerp van Inzpire.

Wil je sprankelende, heldere SEO-teksten die bruisen, inspireren en werken?

Dan moet je net mij hebben

Wat kan ik voor jou doen?

Webteksten die werken

Snak je naar onweerstaanbare webteksten die werken? Schrijf ik. Helder en verleidend. Voor bedrijven en organisaties met online ambitie.
Webteksten laten schrijven >

Inspirerende content

Aan de slag met contentmarketing, maar geen tijd of schrijftalent? Ik schrijf blogs, whitepapers en ebooks. Concreet, praktisch, inspirerend.
Eerste hulp bij contentmarketing >

Je website beter vindbaar

Is jouw website slecht vindbaar in Google? Dat kost je beslist omzet. Ik optimaliseer jouw webteksten. Van analyse en advies tot uitvoering.
SEO-optimalisatie >