Webteksten voor Marpower – Eekels TBI

SEO-teksten-Marpower-Eekels-TBI
Webteksten

Technische bedrijven? Razend interessant. Voor je het weet ben je ingespek met techneuten over onderwerpen waar je niets van weet. En natuurlijk krijg je een rondleiding. Als je daarmee klaar bent, de teksten zijn geschreven en de website live staat, dan ben je alweer kennis rijker. Zo ging met ook met deze klus, al was de aanpak een tikkeltje uitgebreider dan gewoonlijk.

De klant

Eekels | TBI is specialist in elektrotechnische aandrijfsystemen, walstroomaansluitsystemen, scheepssystemen en procesautomatisering. Dit voor de marktsegmenten Marine & Offshore en Industrie & Infra. Van engineering en panelenbouw tot onderhoud en service. Het bedrijf telt bijna 600 medewerkers. Op 5 september 2018 presenteerde Eekels | TBI het label Marpower. Onder dit handelsmerk vermarkt Eekels | TBI voortaan de elektronische aandrijfoplossingen, shore power converters, Marine Automation Systems (MAS) en diverse elektronicaproducten.

De opdracht

Het formuleren van toegankelijke teksten over de producten en diensten voor de doelgroepen van Marpower. Teksten voor de productleaflets én voor de nieuwe Marpower-website.

De aanpak

Op verzoek van de klant hield ik eerst een workshop voor specialisten van Eekels | TBI. Zij dachten na over de doelgroepen en de USP’s en gaven een aanzet voor de uiteindelijke teksten. Op basis van deze informatie hield ik vervolgens interviews met de inhoudelijk specialisten. Daarna schreef ik de teksten voor de leaflets en de website.

Het resultaat

Een visueel sterke website – ontwikkeld door Inzpire design en communicatie – met een logische structuur en heldere teksten voor de doelgroep.

Wat kan ik voor jou doen?

Webteksten die werken

Snak je naar onweerstaanbare webteksten die werken? Schrijf ik. Helder en verleidend. Voor bedrijven en organisaties met online ambitie.
Webteksten laten schrijven >

Inspirerende content

Aan de slag met contentmarketing, maar geen tijd of schrijftalent? Ik schrijf blogs, whitepapers en ebooks. Concreet, praktisch, inspirerend.
Eerste hulp bij contentmarketing >

Je website beter vindbaar

Is jouw website slecht vindbaar in Google? Dat kost je beslist omzet. Ik optimaliseer jouw webteksten. Van analyse en advies tot uitvoering.
SEO-optimalisatie >