Vaste tekstschrijver voor afvalinzamelaar ACV Groep

Van afval naar recycling. Ook afvalinzamelaar ACV Groep in Ede maakt die beweging. Ze doet dit met een team van medewerkers van wie velen met afstand tot de arbeidsmarkt. En zo dient ACV Groep dus meerdere doelen, in opdracht van de 5 deelnemende gemeenten: Ede, Renkum, Renswoude, Veenendaal en Wageningen. Een bedrijf dus van betekenis.

Zomer 2022 won ik samen met Inzpire design en communicatie de pitch bij ACV Groep in Ede. De komende 5 jaar realiseren we samen met ACV Groep het jaarverslag, het medewerkersjaarverslag en andere strategische documenten.

Strategiedocument

De opdracht begon met het realiseren van met het strategiedocument 2023-2027. Hieraan was bij ACV een uitvoerig intern proces aan vooraf gegaan, met betrokkenheid van de deelnemende gemeenten. Vervolgens hield het management een meerdaagse heisessie waarin richting werd bepaald. Op basis van ruw input bepaalde ik vervolgens de structuur van het document en schreef ik de teksten.

Jaarverslag

Aansluitend maakten we het jaarverslag 2022. Dit op basis van ruwe informatie van meerdere ACV-medewerkers. Een uitvoerig proces van enkele maanden, dat plaatsvond in nauwe samenwerking met de mensen van ACV. Op basis van dit jaarverslag, maakte ik de teksten voor de medewerkersversie.

Over ACV

ACV is de naam voor de vertrouwde afvalinzamelaar in de gemeenten Ede, Renkum, Renswoude, Veenendaal en Wageningen. Het bedrijf is actief in afvalinzameling, straat- en rioolreiniging, beheer openbare ruimte en gladheid- en plaagdierenbestrijding. ACV Bedrijven verzorgt deze activiteiten ook voor bedrijven, instellingen en particulieren. Van afvalcontainers, opslagruimte en plaagdierbeheersing tot en met afvalinzameling en onderhoudsdiensten voor bedrijven,

Wil je sprankelende, heldere SEO-teksten die bruisen, inspireren en werken?

Dan moet je net mij hebben

Wat kan ik voor jou doen?

Webteksten die werken

Snak je naar onweerstaanbare webteksten die werken? Schrijf ik. Helder en verleidend. Voor bedrijven en organisaties met online ambitie.
Webteksten laten schrijven >

Inspirerende content

Aan de slag met contentmarketing, maar geen tijd of schrijftalent? Ik schrijf blogs, whitepapers en ebooks. Concreet, praktisch, inspirerend.
Eerste hulp bij contentmarketing >

Je website beter vindbaar

Is jouw website slecht vindbaar in Google? Dat kost je beslist omzet. Ik optimaliseer jouw webteksten. Van analyse en advies tot uitvoering.
SEO-optimalisatie >