Vaste tekstschrijver Stadsmuseum Harderwijk en Marius van Dokkum Museum

Content marketing

Harderwijk heeft een pracht van een museum. Of beter: twee. Het Stadsmuseum Harderwijk én het Marius van Dokkum Museum. Beide vallen ze onder Stichting Stadsmuseum Harderwijk (SSH). De musea doen het goed. Zo was Stadsmuseum Harderwijk in 2022 finalist van de VriendenLoterij Museumprijs. En het Marius van Dokkum Museum trok al gelijk vanaf de opening in 2018 veel publiek uit heel Nederland.

Strategische documenten, persberichten en meer

Een buitenkansje dat ik werd gevraagd om als tekstschrijver actief te worden voor SSH. Dat begon met het schrijven/redigeren van de strategische visie 2022-2027, gevolgd door het jaaarverslag 2022. Ik schrijf teksten voor jaarplannen, subsidieaanvragen en andere strategische documenten. En voor persberichten en meer.  Ik mag ook meedenken in overleggen.

Als kunstliefhebber kan je me niet blijer maken.

 

Wil je sprankelende, heldere SEO-teksten die bruisen, inspireren en werken?

Dan moet je net mij hebben

Wat kan ik voor jou doen?

Webteksten die werken

Snak je naar onweerstaanbare webteksten die werken? Schrijf ik. Helder en verleidend. Voor bedrijven en organisaties met online ambitie.
Webteksten laten schrijven >

Inspirerende content

Aan de slag met contentmarketing, maar geen tijd of schrijftalent? Ik schrijf blogs, whitepapers en ebooks. Concreet, praktisch, inspirerend.
Eerste hulp bij contentmarketing >

Je website beter vindbaar

Is jouw website slecht vindbaar in Google? Dat kost je beslist omzet. Ik optimaliseer jouw webteksten. Van analyse en advies tot uitvoering.
SEO-optimalisatie >