Teksten voor nieuwe website signetbreedband

Al enkele jaren werkte ik voor Breedband, een onafhankelijke provider op het gebied van Internet & Networking, Managed Services en Clouddiensten. Vorig jaar werd bekend dat Breedband zou samengaan met de connectiviteitsspecialist Signet in Eindhoven. En eind december 2022 was het dan zover: de lancering van signetbreedband én de nieuwe website.

De onafhankelijke netwerkspecialist 

signetbreedband is een samensmelting van twee bedrijven met een lang track record op het gebied van connectiviteit en internet: signet en Breedband. Het bedrijf is dé onafhankelijke netwerk solutions partner van Nederland, met een groot netwerk van samenwerkingspartners. Signetbreedband telt circa 55 medewerkers, die werken vanuit de locaties in Arnhem en Eindhoven.

Vorm en inhoud aan content

In nauwe samenwerking met het marketingteam n signetbreedband gaven we vorm en inhoud aan de content. Een zoektocht die we in zorgvuldige afstemming ondernamen. Mooi om zo te kunnen samenwerken, als collega’s.

 

Wil je sprankelende, heldere SEO-teksten die bruisen, inspireren en werken?

Dan moet je net mij hebben

Wat kan ik voor jou doen?

Webteksten die werken

Snak je naar onweerstaanbare webteksten die werken? Schrijf ik. Helder en verleidend. Voor bedrijven en organisaties met online ambitie.
Webteksten laten schrijven >

Inspirerende content

Aan de slag met contentmarketing, maar geen tijd of schrijftalent? Ik schrijf blogs, whitepapers en ebooks. Concreet, praktisch, inspirerend.
Eerste hulp bij contentmarketing >

Je website beter vindbaar

Is jouw website slecht vindbaar in Google? Dat kost je beslist omzet. Ik optimaliseer jouw webteksten. Van analyse en advies tot uitvoering.
SEO-optimalisatie >