Sleutelen aan nieuwe webteksten Arex

Meer dan 5.000 garagebedrijven in Nederland gebruiken de werkplaatsapparatuur van AREX. Zij profiteren bovendien van de goede en efficiënte aftersales. In opdracht van Arex Test Systems BV sleutelde ik aan de teksten voor de nieuwe webshop. Gewoon met de benen onder het bureau.

 De klant

Arex Test Systems werd bekend als producent van platenremtestbanken voor personenwagens en zware bedrijfswagens. Het is daarmee marktleider in Nederland. Inmiddels heeft het bedrijf een breed assortiment aan A-kwaliteit werkplaatsapparatuur voor garagehouders. Apparatuur van het eigen merk AREX én van de fabrikanten SICE en OMCN.

Het resultaat

Een duidelijke website met een logische structuur en een goede vindbaarheid. De website biedt een compleet overzicht van alle producten van Arex, SICE en OMCN. Inzpire design en communicatie maakte het ontwerp, Exitus ICT bouwde de website.

Wil je sprankelende, heldere SEO-teksten die bruisen, inspireren en werken?

Dan moet je net mij hebben

Wat kan ik voor jou doen?

Webteksten die werken

Snak je naar onweerstaanbare webteksten die werken? Schrijf ik. Helder en verleidend. Voor bedrijven en organisaties met online ambitie.
Webteksten laten schrijven >

Inspirerende content

Aan de slag met contentmarketing, maar geen tijd of schrijftalent? Ik schrijf blogs, whitepapers en ebooks. Concreet, praktisch, inspirerend.
Eerste hulp bij contentmarketing >

Je website beter vindbaar

Is jouw website slecht vindbaar in Google? Dat kost je beslist omzet. Ik optimaliseer jouw webteksten. Van analyse en advies tot uitvoering.
SEO-optimalisatie >