SEO-teksten website & webshop Bekking & Blitz

Kunst is fascinerend. Het gaat niet om het feitelijke kijken, maar om het zien. Niet om het rationeel beoordelen, maar om het beleven en het voelen. Dus ja, je doet mij een plezier met een museumbezoek. En na afloop struinen in de museumwinkel. Grote kans dat je er de producten van Bekking & Blitz vindt.

De klant

Bekking & Blitz is uitgeverij, drukkerij en producent van kunstdrukwerk en hoogwaardige kunstproducten. Kwalitatief hoogwaardige producten voor winkels, musea en non-profitorganisaties. Het assortiment loopt uiteen van kunstkaarten, agenda’s, kalenders en notitieblokken tot servetten, paraplu’s, brillenkokers en bamboe tableware. Deze producten worden ontworpen in eigen Studio Blitz, in nauwe samenwerking met musea in binnen- en buitenland en met gerenommeerde illustratoren.

De opdracht

Internetbureau OrangeTalent in Ermelo schakelde mij in voor het schrijven van alle SEO-teksten voor zowel de website en de webshop.

De aanpak

Door middel van interviews kreeg ik inzicht in de aard van het bedrijf en in het productenaanbod. Ook kreeg ik informatie aangeleverd én hield ik interviews met afnemers van de producten. Op basis daarvan schreef ik alle teksten.

Het resultaat

OrangeTalent tekende voor het ontwerp en de ontwikkeling van website en webshop. Geoptimaliseerd voor Google en met krachtige en heldere teksten voor twee doelgroepen: de zakelijke afnemer (website) én de consument (webshop).

Wil je sprankelende, heldere SEO-teksten die bruisen, inspireren en werken?

Dan moet je net mij hebben

Wat kan ik voor jou doen?

Webteksten die werken

Snak je naar onweerstaanbare webteksten die werken? Schrijf ik. Helder en verleidend. Voor bedrijven en organisaties met online ambitie.
Webteksten laten schrijven >

Inspirerende content

Aan de slag met contentmarketing, maar geen tijd of schrijftalent? Ik schrijf blogs, whitepapers en ebooks. Concreet, praktisch, inspirerend.
Eerste hulp bij contentmarketing >

Je website beter vindbaar

Is jouw website slecht vindbaar in Google? Dat kost je beslist omzet. Ik optimaliseer jouw webteksten. Van analyse en advies tot uitvoering.
SEO-optimalisatie >