SEO-teksten voor Sunmaster BV

SEO-teksten-Sunmaster-Nijkerk
Webteksten
SEO-optimalisatie

De zon is heerlijk. Totdat je er last van hebt. Dan trek je een gordijn dicht. Of een zonnescherm open. De zon, Sunmaster leeft ervan. Wij allemaal toch?

De klant

Sunmaster is producent en leverancier van zonwering, al sinds 1971. De collectie bestaat uit 6 productgroepen: knikarmschermen, uitvalschermen, screens, rolluiken, buitenjaloezieën en het buitenleven-programma. Kwaliteitsproducten die bescherming bieden tegen tegenzonlicht. Ze zorgen voor een comfortabel buitenleven én voor een aangenaam binnenklimaat. Sunmaster is overigens de uitvinder van de screen, een niet meer weg te denken product, waar ook ter wereld.

De opdracht

Sunmaster was hard toe aan een nieuwe website. De oude website was technisch verouderd en visueel weinig belevingsvol. Bovendien wilde Sunmaster zich met de nieuwe website rechtstreeks richten tot de consument. Hoe? Door hem goede productinformatie te bieden en te verwijzen naar een wederverkoper in de buurt. Inzpire design & communicatie verzorgde het concept en het ontwerp, Haagen Internet tekende voor de technische realisatie. Ik deed het zoekwoordenonderzoek, dacht mee over de navigatiestructuur en schreef de SEO-teksten.

Het resultaat

Een belevingsvolle en informatieve website gericht op consumenten. Zij vinden eenvoudig de weg naar de juiste productgroepen en producttypen. De informatieve teksten helpen de bezoeker om de juiste keuze te maken. Met de zonwering styler stelt de bezoeker zelf zijn scherm samen. En via de dealer-locator vindt de bezoeker eenvoudig de Sunmaster-dealer in de omgeving. Kortom, veel service, veel beleving. Kom maar op met die zon!

Wil je sprankelende, heldere SEO-teksten die bruisen, inspireren en werken?

Dan moet je net mij hebben

Wat kan ik voor jou doen?

Webteksten die werken

Snak je naar onweerstaanbare webteksten die werken? Schrijf ik. Helder en verleidend. Voor bedrijven en organisaties met online ambitie.
Webteksten laten schrijven >

Inspirerende content

Aan de slag met contentmarketing, maar geen tijd of schrijftalent? Ik schrijf blogs, whitepapers en ebooks. Concreet, praktisch, inspirerend.
Eerste hulp bij contentmarketing >

Je website beter vindbaar

Is jouw website slecht vindbaar in Google? Dat kost je beslist omzet. Ik optimaliseer jouw webteksten. Van analyse en advies tot uitvoering.
SEO-optimalisatie >