SEO-teksten voor Ridder Data Systems

SEO-teksten-Ridder-Data-Systems
Webteksten
SEO-optimalisatie

De klant

Ridder Data Systems is marktleider in het ontwikkelen en leveren van ERP-software voor de maakindustrie. Circa 950 bedrijven werken met deze software. Ridder Data Systems behoorde tot voor kort tot de Ridder Holding, die verder bestond uit: Ridder Drive Systems (producent van aandrijfsystemen), Ridder Machinebouw, Ridder Climate Screens (producent van hoogwaardige klimaatschermen) en HortiMax BV (klimaatregeling in kassen). Sinds januari 2018 is Ridder Data Systems onderdeel van de Trivest Software Group.

De opdracht

Herschrijf de bestaande webteksten en optimaliseer deze voor Google. En schrijf een aantal nieuwe teksten.

De aanpak

Zeg. tekst en concept voerde een uitgebreid zoekwoordenonderzoek uit en herschreef op basis daarvan de webteksten. Daarnaast (her)schreef ik de teksten van 15 leaflets.

Het resultaat

Conversiegerichte teksten die met meerdere relevante zoektermen goed vindbaar zijn in Google. En daarnaast: krachtige en heldere leafletteksten.

Wil je sprankelende, heldere SEO-teksten die bruisen, inspireren en werken?

Dan moet je net mij hebben

Wat kan ik voor jou doen?

Webteksten die werken

Snak je naar onweerstaanbare webteksten die werken? Schrijf ik. Helder en verleidend. Voor bedrijven en organisaties met online ambitie.
Webteksten laten schrijven >

Inspirerende content

Aan de slag met contentmarketing, maar geen tijd of schrijftalent? Ik schrijf blogs, whitepapers en ebooks. Concreet, praktisch, inspirerend.
Eerste hulp bij contentmarketing >

Je website beter vindbaar

Is jouw website slecht vindbaar in Google? Dat kost je beslist omzet. Ik optimaliseer jouw webteksten. Van analyse en advies tot uitvoering.
SEO-optimalisatie >