SEO-teksten website Heinen Delfts Blauw

SEO-teksten-Heinen-Delfts-Blauw
Webteksten

Delfts Blauw, daar had ik nooit zoveel mee. Jij misschien ook niet. Natuurlijk, een Hollandse traditie, overigens overgewaaid uit China. Maar wel wat oubollig toch? Nou, niet bij Heinen Delfts Blauw. Dit  bedrijf maakt het ambacht weer helemaal hip. Super dus om me daar in te verdiepen. Inmiddels kan ik zeggen: I ♥ Delfts blauw. Mooi vak heb ik toch.

De klant

Heinen Delfts Blauw is een van de bekendste producenten van Delfts blauw aardewerk. Een maakbedrijf dat het eeuwenoude ambacht springlevend houdt. Met respect voor de eeuwenoude traditie zoekt Heinen Delfts Blauw naar nieuwe wegen en naar vernieuwing. Bij Heinen Delfts Blauw werken de beste Delfts blauw ontwerpers, plateelschilders en keramisch-technici van Nederland. Ook werkt het bedrijf samen met Nederlandse ontwerpers van naam en faam. Samen geven ze invulling aan de missie: creating new traditions.

Heinen Delfts Blauw heeft 12 vestigingen: 10 winkels (Amsterdam, Delft, Curaçao), een hoofdkantoor in Putten en een volledig eigen fabriek in China. In de ateliers in Delft en Putten maken ze handbeschilderd Delfts blauw. In de eigen fabriek in China maken ze  Delfts blauwe producten met een optimale prijs-kwaliteitverhouding. In totaal telt Heinen Delfts Blauw circa 75 medewerkers.

De opdracht

Schrijf de teksten voor de nieuw te realiseren website/webshop. Met als basis de strategie en het marketingplan, ontwikkeld door Wendy Kroes-Doorn (MOM! Marketing & Consultancy). En op basis van gesprekken met eigenaar Jorrit Heinen, zijn vader Jaap Heinen (grondlegger van het bedrijf) en met nog zes sleutelfiguren binnen Heinen Delfts Blauw.

Het resultaat

Een website en webshop, ontworpen en ontwikkeld door OrangeTalent. Met teksten waarin de nieuwe visie van Heinen Delfts Blauw naar voren komen. En die zijn geoptimaliseerd voor Google (met uitzondering van de webshop).

Wil je sprankelende, heldere SEO-teksten die bruisen, inspireren en werken?

Dan moet je net mij hebben

Wat kan ik voor jou doen?

Webteksten die werken

Snak je naar onweerstaanbare webteksten die werken? Schrijf ik. Helder en verleidend. Voor bedrijven en organisaties met online ambitie.
Webteksten laten schrijven >

Inspirerende content

Aan de slag met contentmarketing, maar geen tijd of schrijftalent? Ik schrijf blogs, whitepapers en ebooks. Concreet, praktisch, inspirerend.
Eerste hulp bij contentmarketing >

Je website beter vindbaar

Is jouw website slecht vindbaar in Google? Dat kost je beslist omzet. Ik optimaliseer jouw webteksten. Van analyse en advies tot uitvoering.
SEO-optimalisatie >