SEO-teksten voor MyItaly.nl

SEO-teksten voor MyItaly.nl
Home
Webteksten
SEO-optimalisatie

Italië! Mooi weer, prachtige natuur, charmante stadjes en heerlijk eten. Het ideale vakantieland als je het mij vraagt. Super dus om te mogen werken voor My Italy. Zeker ook omdat het uitdagend is qua SEO.

De klant

My Italy is het bedrijf van Margot de Kruif. Al jaren woont ze in Toscane. Als groot fan van agriturismi in Italië besloot ze een website te ontwikkelen met speciale, authentieke Italiaanse agriturismi. Dat is inmiddels alweer ruim 15 jaar geleden. Sindsdien groeide My Italy uit tot dé website waar je een luxe en comfortabele accommodatie in Italië boekt.

De opdracht

Een goede vindbaarheid van MyItaly.nl is key. Dat is continu hard werken aan de SEO. In nauwe samenwerking met de opdrachtgever schrijf ik teksten die daaraan bijdragen. Dat blijft steeds hard werken, hier en daar bijsturen en de concurrentie nauwlettend in de gaten houden. Een lichte stijging of daling in de ranking, betekent voor My Italy direct meer of minder boekingen.

Wil je sprankelende, heldere SEO-teksten die bruisen, inspireren en werken?

Dan moet je net mij hebben

Wat kan ik voor jou doen?

Webteksten die werken

Snak je naar onweerstaanbare webteksten die werken? Schrijf ik. Helder en verleidend. Voor bedrijven en organisaties met online ambitie.
Webteksten laten schrijven >

Inspirerende content

Aan de slag met contentmarketing, maar geen tijd of schrijftalent? Ik schrijf blogs, whitepapers en ebooks. Concreet, praktisch, inspirerend.
Eerste hulp bij contentmarketing >

Je website beter vindbaar

Is jouw website slecht vindbaar in Google? Dat kost je beslist omzet. Ik optimaliseer jouw webteksten. Van analyse en advies tot uitvoering.
SEO-optimalisatie >