SEO-teksten voor BOVAG

SEO-teksten-BOVAG
Webteksten
SEO-optimalisatie

Als het aankomt op kennis van auto’s ben ik de Gewone Man. Ik weet waar het stuur zit en hoe ik moet schakelen. En ik weet hoe ik veilig van A naar B rijd. Ik rijd al sinds 1993 zonder brokken. Maar hoe zo’n auto technisch in elkaar zit? Daar zijn andere mensen voor. Zij werken bij garages de zijn aangesloten bij BOVAG.

De klant

BOVAG is een brancheorganisatie van ruim 9.000 ondernemers die zich bezighouden met mobiliteit. Het gaat om specialisten in personenauto’s, bedrijfsauto’s en trucks, tweewielers, caravans, aanhangwagens, motorenrevisie, autoverhuur en -delen, autowassen, verkeersopleidingen, schadeherstelbedrijven en tankstations. Daarnaast is BOVAG een keurmerk voor de klanten van deze bedrijven.

De opdracht

In opdracht van BOVAG herschreef ik kennisartikelen voor leden. Ik voerde het zoekwoordenonderzoek uit en optimaliseerde deze teksten voor BOVAG.nl.

Het resultaat

Informatieve teksten met een heldere structuur en die goed vindbaar zijn in Google.

Wil je sprankelende, heldere SEO-teksten die bruisen, inspireren en werken?

Dan moet je net mij hebben

Wat kan ik voor jou doen?

Webteksten die werken

Snak je naar onweerstaanbare webteksten die werken? Schrijf ik. Helder en verleidend. Voor bedrijven en organisaties met online ambitie.
Webteksten laten schrijven >

Inspirerende content

Aan de slag met contentmarketing, maar geen tijd of schrijftalent? Ik schrijf blogs, whitepapers en ebooks. Concreet, praktisch, inspirerend.
Eerste hulp bij contentmarketing >

Je website beter vindbaar

Is jouw website slecht vindbaar in Google? Dat kost je beslist omzet. Ik optimaliseer jouw webteksten. Van analyse en advies tot uitvoering.
SEO-optimalisatie >