SEO-teksten De Wilde Spoorwegbouw

SEO-teksten-De-Wilde-Spoorwegbouw
Webteksten
SEO-optimalisatie

De klant

De Wilde Spoorwegbouw is dé specialist in Nederland op het gebied van precisie-spoorbouw op bruggen, in tunnels en op viaducten. Als ProRail-erkende aannemer heeft dit bedrijf een diepgaande kennis van de kunstwerken en de daarop toegepaste railinfratechnieken.

De opdracht

Simpel: schrijf teksten die de kern raken van het bedrijf en die een goede, overtuigende omschrijving geven van de dienstverlening voor de specifieke doelgroep.

De aanpak

Het gaat om complexe (lees: vrij technische) materie voor een goed geïnformeerde doelgroep. Over de specialismen van De Wilde Spoorwegbouw stond slechts weinig op papier. Ik deed daarom uitvoerige interviews met diverse medewerkers. Ik voerde een zoekwoordenonderzoek en schreef op basis daarvan schreef ik de teksten.

Het resultaat

Heldere teksten met de juiste mate van diepgang voor de doelgroep. De website wordt op relevante zoektermen goed gevonden in Google.

 

Wil je sprankelende, heldere SEO-teksten die bruisen, inspireren en werken?

Dan moet je net mij hebben

Wat kan ik voor jou doen?

Webteksten die werken

Snak je naar onweerstaanbare webteksten die werken? Schrijf ik. Helder en verleidend. Voor bedrijven en organisaties met online ambitie.
Webteksten laten schrijven >

Inspirerende content

Aan de slag met contentmarketing, maar geen tijd of schrijftalent? Ik schrijf blogs, whitepapers en ebooks. Concreet, praktisch, inspirerend.
Eerste hulp bij contentmarketing >

Je website beter vindbaar

Is jouw website slecht vindbaar in Google? Dat kost je beslist omzet. Ik optimaliseer jouw webteksten. Van analyse en advies tot uitvoering.
SEO-optimalisatie >