RouteVision op weg met nieuwe website

Home
Webteksten
SEO-optimalisatie

Als je kilometers maakt voor de baas of de klant, dan is het belangrijk dat je de kilometers en ritten goed bijhoudt. Ook voor de Belastingdienst! Wát een gedoe. Gelukkig is er het rittenregistratiesysteem van RouteVision.

RouteVision is een Nederlands bedrijf, dat vanaf 2001 een heel doeltreffend kilometerregistratie- en rittenregistratie ontwikkelde. Inmiddels werken wereldwijd duizenden bedrijven samen met RouteVision. Velen van hen doen dat al meer dan 10 jaar.

Het bedrijf was hard toe aan een nieuwe website. Hiervoor schreef ik frisse, opgewekte teksten die aanzetten tot actie. De tone-of-voice mocht lekker losjes. Met autoriteit én een luchtigheid. Belangrijk was ook de wet- en regelgeving: die is in Nederland heel anders dan in België. Opletten dus dat het allemaal klopt.

Met deze nieuwe website in 5 talen maakt RouteVision een enorme sprong vooruit.

 

Wil je sprankelende, heldere SEO-teksten die bruisen, inspireren en werken?

Dan moet je net mij hebben

Wat kan ik voor jou doen?

Webteksten die werken

Snak je naar onweerstaanbare webteksten die werken? Schrijf ik. Helder en verleidend. Voor bedrijven en organisaties met online ambitie.
Webteksten laten schrijven >

Inspirerende content

Aan de slag met contentmarketing, maar geen tijd of schrijftalent? Ik schrijf blogs, whitepapers en ebooks. Concreet, praktisch, inspirerend.
Eerste hulp bij contentmarketing >

Je website beter vindbaar

Is jouw website slecht vindbaar in Google? Dat kost je beslist omzet. Ik optimaliseer jouw webteksten. Van analyse en advies tot uitvoering.
SEO-optimalisatie >