Kakelverse SEO-teksten voor Kwetters

SEO-teksten-Kwetters
SEO-teksten Kwetters
Webteksten
SEO-optimalisatie

Eitjes. Ik houd ervan. Kippeneitjes welteverstaan. Waar ze vandaan komen, was me al wel bekend. Maar hoe het proces van kip tot klant verloopt? Dat wist ik niet. Enorm leuk dus dat ik de teksten mocht maken voor de website van Kwetters, een van de grootste eierleveranciers van Europa.

Zoekwoordenonderzoek, menustructuur en teksten

Goed scoren in Google begint bij een zoektermenonderzoek. Op basis daarvan maakte ik een voorstel voor de menustructuur. Vervolgens hield ik interviews met diverse specialisten binnen Kwetters. Op basis daarvan schreef ik de teksten. MooiMerk tekende voor het ontwerp en de bouw.

Over Kwetters

Kwetters is één van de grootste eierleveranciers van Europa. Van nature is Kwetters een familiebedrijf, opgericht in 1947. Met een handkar verzamelden de medewerkers de eieren bij de boer en verkochten die in de steden. Van daaruit groeide Kwetters uit tot een modern bedrijf met drie pakstations. Van productie tot levering aan de afnemers: retail-organisaties en de ei-verwerkende industrie in Nederland en Duitsland.

Wil je sprankelende, heldere SEO-teksten die bruisen, inspireren en werken?

Dan moet je net mij hebben

Wat kan ik voor jou doen?

Webteksten die werken

Snak je naar onweerstaanbare webteksten die werken? Schrijf ik. Helder en verleidend. Voor bedrijven en organisaties met online ambitie.
Webteksten laten schrijven >

Inspirerende content

Aan de slag met contentmarketing, maar geen tijd of schrijftalent? Ik schrijf blogs, whitepapers en ebooks. Concreet, praktisch, inspirerend.
Eerste hulp bij contentmarketing >

Je website beter vindbaar

Is jouw website slecht vindbaar in Google? Dat kost je beslist omzet. Ik optimaliseer jouw webteksten. Van analyse en advies tot uitvoering.
SEO-optimalisatie >