Ingewikkeld bestaat niet, toegepast voor Makronyl

Teksten-voor-Makronyl
Webteksten
SEO-optimalisatie

Technische teksten? No Problemo. Want ingewikkeld bestaat niet. Weg d’rmee. Onlangs schreef ik de teksten voor de nieuwe website van Makronyl, specialist in kunststofapparatenbouw. De teksten gaan over actief-koolfilters, afzuigkasten, gaswassers, pompsystemen en meer van dat soort fratsen. De website werd ontwikkeld door Buitengewoon Concept in Nijkerk. Superleuke samenwerking!

Over Makronyl

Makronyl is een middelgroot kunststofbedrijf met circa 60 jaar ervaring in het produceren, leveren, keuren en onderhouden van technische apparatuur en leidingsystemen van thermoplastische kunststoffen. Makronyl heeft circa 50 medewerkers. Ze ontwikkelen componenten en installaties in de eigen werkplaats in Nijkerk. Die worden toegepast in onder meer de (petro)chemie, de voedingsmiddelenindustrie, milieutechnologie en waterbehandeling.

Wil je sprankelende, heldere SEO-teksten die bruisen, inspireren en werken?

Dan moet je net mij hebben

Wat kan ik voor jou doen?

Webteksten die werken

Snak je naar onweerstaanbare webteksten die werken? Schrijf ik. Helder en verleidend. Voor bedrijven en organisaties met online ambitie.
Webteksten laten schrijven >

Inspirerende content

Aan de slag met contentmarketing, maar geen tijd of schrijftalent? Ik schrijf blogs, whitepapers en ebooks. Concreet, praktisch, inspirerend.
Eerste hulp bij contentmarketing >

Je website beter vindbaar

Is jouw website slecht vindbaar in Google? Dat kost je beslist omzet. Ik optimaliseer jouw webteksten. Van analyse en advies tot uitvoering.
SEO-optimalisatie >