Informeren en overtuigen voor website BLOEI Opleidingen

Webteksten

Van sommige klussen wordt een mens extra blij. Zoals de teksten die ik schreef voor BLOEI Opleidingen, het bureau van Adinda Keizer. Ondernemerscoach, commercieel trainer. En vooral ook een tof mens die honderden ondernemers hielp om succesvol te worden, onder wie mijn eigen dochter Marijn Fidder. Twee jaar geleden lanceerde ze BLOEI, opleiding voor ondernemers die eh … ondernemerscoach wilde worden. Medio 2022 zette de volgende stap met BLOEI. En dat betekende – het is niet anders – dat de website op de kop moest. Zo leuk dat ze weer bij me kwam ook de nieuwe teksten te schrijven.

Heldere pagina’s over alle trainingen en opleidingen

BLOEI Opleidingen biedt zowel opleidingen als 1-daagse cursussen. Voor diverse doelgroepen, ook dát nog eens. Want zowel ondernemers, leidinggevenden als werknemers kunnen bij haar terecht. Hoe ga je dat nu eens handig en helder communiceren op één website? Afijn, samen kwamen we daar wel uit. Resultaat is een website waarin je als bezoeker snel je weg vindt. En met trainings- en opleidingspagina’s die informatief als overtuigend zijn.

Toch weer een vakje apart voor een tekstschrijver: teksten voor trainingspagina’s. Ik heb er inmiddels flink wat ervaring in opgedaan, ook voor bijvoorbeeld Stimulansz.

Wil je sprankelende, heldere SEO-teksten die bruisen, inspireren en werken?

Dan moet je net mij hebben

Wat kan ik voor jou doen?

Webteksten die werken

Snak je naar onweerstaanbare webteksten die werken? Schrijf ik. Helder en verleidend. Voor bedrijven en organisaties met online ambitie.
Webteksten laten schrijven >

Inspirerende content

Aan de slag met contentmarketing, maar geen tijd of schrijftalent? Ik schrijf blogs, whitepapers en ebooks. Concreet, praktisch, inspirerend.
Eerste hulp bij contentmarketing >

Je website beter vindbaar

Is jouw website slecht vindbaar in Google? Dat kost je beslist omzet. Ik optimaliseer jouw webteksten. Van analyse en advies tot uitvoering.
SEO-optimalisatie >