Converterende teksten voor LeaseLinq

Als je een nieuwe auto wilt leasen, dan is dat flink wat uitzoekwerk. Zelf voor de doorgewinterde wagenparkbeheerder van een grotere organisatie. Er zijn zó veel merken, modellen en uitvoeringen. En waar doe je goed aan: benzine of nu toch elektrisch? En dal al die leasemaatschappijen met elk hun eigen werkwijze en kleine lettertjes. Help!

De klant

LeaseLinq helpt. Dit bedrijf is de onafhankelijke intermediair voor MKB en ZZP. Dankzij onze focus op je bedrijf richten we ons volledig op persoonlijke service en maatwerk, gecombineerd met concurrerende prijzen. Voordelig leasen is bij LeaseLinq de standaard. Je ontvangt altijd een volledig onafhankelijk prijsvergelijk en bent dus verzekerd van de beste leasedeal. Je leest het allemaal op de website van LeaseLinq, waar je ook alvast een leaseauto kunt uitzoeken.

De opdracht

LeaseLinq vroeg me om het verhaal over het Wagenparkbeheer stevig neer te zetten. Ook keek ik mee met de bestaande teksten over zakelijk leasen, die ik vier jaar geleden al had geschreven. Er was veel microcopy.

Het resultaat

Een heldere en goed converterende website, ontwikkeld door internetbureau OrangeTalent. LeaseLinq signaleert een flinke stijging in het aantal online aanvragen.

Wil je sprankelende, heldere SEO-teksten die bruisen, inspireren en werken?

Dan moet je net mij hebben

Wat kan ik voor jou doen?

Webteksten die werken

Snak je naar onweerstaanbare webteksten die werken? Schrijf ik. Helder en verleidend. Voor bedrijven en organisaties met online ambitie.
Webteksten laten schrijven >

Inspirerende content

Aan de slag met contentmarketing, maar geen tijd of schrijftalent? Ik schrijf blogs, whitepapers en ebooks. Concreet, praktisch, inspirerend.
Eerste hulp bij contentmarketing >

Je website beter vindbaar

Is jouw website slecht vindbaar in Google? Dat kost je beslist omzet. Ik optimaliseer jouw webteksten. Van analyse en advies tot uitvoering.
SEO-optimalisatie >