Converterende (micro)copy voor De Barbecue Boer en De Buffet Boer

Micro-copy-Barbecue-Boer
SEO-optimalisatie

Zelf ben ik niet het type barbecueman. Voor mij geen rundlederen schort en vervaarlijke messen en vorken in mijn knuisten. Ik ben niet het type dat graag vuurtjes stookt. De oermens in mij is verloren gegaan, geen idee op welk moment. Meer ben ik iemand die lafhartig met een leeg bordje langs de barbecues schuimt, hopend op een gaar stukje vlees dat zich kant-en-klaar voor mij aandient. Want barbecuën is natuurlijk wel lekker. En gezellig. Dit was daarom een supersmakelijke klus.

De klant

Op www.debarbecueboer.nl bestel je eenvoudig een complete barbecue. Vlees van de slager, vis van de vishandel. Inclusief gasbarbecue, borden, bestek en servetten. Als je wilt bestel je ook het drinken mee. De Barbecue Boer is één van de grootste BBQ-thuisbezorgd-partijen van Nederland. Dat geldt ook voor www.debuffettenboer.nl. Hier bestel je met hetzelfde gemak een compleet vers buffet. Inclusief opwarmschalen, borden en bestek. Zowel het BBQ-pakket als het buffet worden gratis geleverd door vrijwel heel Nederland. De afwas wordt voor je gedaan.

De opdracht

Schrijf frisse en smakelijke (micro)copy met focus op vindbaarheid en conversie. Teksten die bijdragen aan meer bestellingen.

Het resultaat

Twee vernieuwde, toekomstbestendige webshops met focus op sfeer, bestelgemak en conversie. Een prachtige samenwerking met OrangeTalent, Filmakers en fotograaf Erik Karst.

Wil je sprankelende, heldere SEO-teksten die bruisen, inspireren en werken?

Dan moet je net mij hebben

Wat kan ik voor jou doen?

Webteksten die werken

Snak je naar onweerstaanbare webteksten die werken? Schrijf ik. Helder en verleidend. Voor bedrijven en organisaties met online ambitie.
Webteksten laten schrijven >

Inspirerende content

Aan de slag met contentmarketing, maar geen tijd of schrijftalent? Ik schrijf blogs, whitepapers en ebooks. Concreet, praktisch, inspirerend.
Eerste hulp bij contentmarketing >

Je website beter vindbaar

Is jouw website slecht vindbaar in Google? Dat kost je beslist omzet. Ik optimaliseer jouw webteksten. Van analyse en advies tot uitvoering.
SEO-optimalisatie >