Contentschrijver voor Eurocom Group

Contentschrijver voor Eurocom Group in Eindhoven
Contentschrijver voor Eurocom Group in Eindhoven
Webteksten
Content marketing

Natuurlijk, de zorg is mensenwerk. En dat blijft ook zo. Maar de vergrijzing neemt toe en zorgprofessionals zijn lastig te krijgen. Hoe lever je als organisatie dan toch goede zorg en welzijn? Met slimme technologie die werkelijk iets toevoegt. Eurocom Group helpt intramurale en extramurale zorgorganisaties daarmee op weg.

De klant

Eurocom Group in Eindhoven ontwikkelt slimme, innovatieve zorgtechnologie en oplossingen die bijdragen aan betere zorg, zowel thuis als in de professionele zorg. Het bedrijf zet deze oplossingen strategisch in. Daarmee voegt Eurocom Group waarde toe aan de processen van verpleeghuizen en in de thuiszorg. Continu bekijken ze hoe de zorg van morgen nog beter kan, ondersteund met technologie. Daarom ontwikkelde Eurocom Open Care Connect: één centraal ecosysteem voor digitale transitie.

Mijn rol als contentschrijver bij Eurocom

Als tekstschrijver draag ik bij aan de marketingcommunicatie van het bedrijf Eurocom Group én het Open Care Connect ecosysteem. Ik schrijf content voor beide websites (www.eurocom-group.eu en www.opencareconnect.nl) en voor nieuwsbrieven en diverse marketingdocumenten.

Wil je sprankelende, heldere SEO-teksten die bruisen, inspireren en werken?

Dan moet je net mij hebben

Wat kan ik voor jou doen?

Webteksten die werken

Snak je naar onweerstaanbare webteksten die werken? Schrijf ik. Helder en verleidend. Voor bedrijven en organisaties met online ambitie.
Webteksten laten schrijven >

Inspirerende content

Aan de slag met contentmarketing, maar geen tijd of schrijftalent? Ik schrijf blogs, whitepapers en ebooks. Concreet, praktisch, inspirerend.
Eerste hulp bij contentmarketing >

Je website beter vindbaar

Is jouw website slecht vindbaar in Google? Dat kost je beslist omzet. Ik optimaliseer jouw webteksten. Van analyse en advies tot uitvoering.
SEO-optimalisatie >