Arbeidsmarktcommunicatie-teksten voor Charim

Arbeidsmarktcommunicatie-teksten voor Charim
Webteksten

Werken in de zorg geeft veel voldoening. Toch kiezen maar weinig mensen voor een baan in de zorg. Dat heeft allerlei redenen. Als zorgorganisatie moet je dus wel wat te bieden hebben. Zorggroep Charim is zo’n organisatie. Daar kies je bewust voor.

De klant

Zorgorganisatie Charim is een ouderenzorgorganisatie met 15 locaties in de regio’s Veenendaal en Zeist. Zo’n 1700 medewerkers en 1300 vrijwilligers zetten zich dagelijks in om de naam van Charim – Hebreeuws voor ‘toewijding’ – in praktijk te brengen voor ruim 1.000 cliënten. De diensten en ondersteuning zijn breed: van welzijnswerk tot hospicezorg, thuis of in één van de locaties.  Charim wil de dromen, wensen en verlangens van onze cliënten realiseren. Ze doet dit vanuit christelijke waarden en inspiratie.

De opdracht

Schrijf de teksten voor de website werkenbijcharim.nl. Op basis van het nieuwe wervingsconcept, ontwikkeld door Treffend & Co.

Het resultaat

Heldere teksten waarmee we  potentiële medewerkers aanspreken, zowel professionals als vrijwilligers. Teksten die aansluiten bij de identiteit van Charim en bij het nieuwe wervingsconcept.

Wil je sprankelende, heldere SEO-teksten die bruisen, inspireren en werken?

Dan moet je net mij hebben

Wat kan ik voor jou doen?

Webteksten die werken

Snak je naar onweerstaanbare webteksten die werken? Schrijf ik. Helder en verleidend. Voor bedrijven en organisaties met online ambitie.
Webteksten laten schrijven >

Inspirerende content

Aan de slag met contentmarketing, maar geen tijd of schrijftalent? Ik schrijf blogs, whitepapers en ebooks. Concreet, praktisch, inspirerend.
Eerste hulp bij contentmarketing >

Je website beter vindbaar

Is jouw website slecht vindbaar in Google? Dat kost je beslist omzet. Ik optimaliseer jouw webteksten. Van analyse en advies tot uitvoering.
SEO-optimalisatie >